Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenbelgie.nl


  Paragnosten advies en hulplijn in Belgie.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Dank aan Laila voor het prachtige consult. Ze kon het verleden met precisie duiden. Dat heeft mij heel veel rust gebracht. Ook in het heden duidde ze zaken die haarfijn klopten. Zeker een aanrader.




Ervaring van Angelina met paragnost Laila   Ervaring van Angelina met paragnost Laila   Ervaring van Angelina geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost KC
  Ervaring met paragnost KC
  Dank voor het fijne en heldere telefoongesprek van zonet. Ik ga eraan werken KC. Je sloeg de spijker op de kop, dank.




Ervaring van an met paragnost KC   Ervaring van an met paragnost KC   Ervaring van an geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Inaya
  Ervaring met paragnost Inaya
  Inaya maakt het verschil. Als enige gaf zij een klein detail van een probleem aan dat niet eerder zo duidelijk werd aangegeven. Zij gaf zelf dat het belangrijk is de vraag om informatie aan een medium goed te formuleren. Alleen zo kan een medium ook de juiste info krijgen. Inaya werk zeer zorgvuldig. Bedankt.




Ervaring van Jerry met paragnost Inaya   Ervaring van Jerry met paragnost Inaya   Ervaring van Jerry geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Beste Gazali, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart.
U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd.
Liefs van Stef.




Ervaring van Stef met paragnost Gazali   Ervaring van Stef met paragnost Gazali   Ervaring van Stef geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Hallo Karlien,

Fijn dat je zo goed kon luisteren naar mijn verhaal. Ik heb al ruim 8 jaar mijn zoon niet gezien. Door wat je mij doorgaf kan ik daar nu beter mee omgaan. Heel fijn. Dank je wel.
Vriendelijke groet, Ruud.




Ervaring van Ruud met paragnost Karlien   Ervaring van Ruud met paragnost Karlien   Ervaring van Ruud geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Ze is een hele eerlijke vrouw, 4 jaar geleden heb ik met jou gesproken, en het is waar wat je gezegd hebt. Een paar dagen geleden heb ik je weer gebeld en zei je ook dingen die echt waar zijn.




Ervaring van Ikzelf met paragnost Bhartie   Ervaring van Ikzelf met paragnost Bhartie   Ervaring van Ikzelf geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna,
Ik laat je zeker het verdere verloop weten.
Bedankt voor je antwoorden.
En ik hoop dat je voorspellingen uitkomen.
Knuffel x.




Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rashieda
  Ervaring met paragnost Rashieda
  Vanaf het begin van ons gesprek een geduldig en zeer goed medium. Bijzonder lieve vrouw. Aanrader.




Ervaring van Momique met paragnost Rashieda   Ervaring van Momique met paragnost Rashieda   Ervaring van Momique geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  In een woord fantastisch. Alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn uitgekomen. Je bent zeker 10 sterren waard.
Bedankt Laila.




Ervaring van Anoniem met paragnost Laila   Ervaring van Anoniem met paragnost Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Super bedankt voor het gesprek en hulp. Na het gesprek voelde ik me rustiger en dichter bij mezelf. Fijne dag en nogmaals heel erg bedankt. Lfs x.




Ervaring van J. met paragnost Sabina   Ervaring van J. met paragnost Sabina   Ervaring van J. geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna heeft me al verschillende voorspellingen gedaan, deze zijn telkens allemaal uitgekomen. Dankjewel Donna.




Ervaring van Stephanie met paragnost Donna   Ervaring van Stephanie met paragnost Donna   Ervaring van Stephanie geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Een echte aanwinst op deze site.
Paar keer al uitgekomen wat je zei en zelfs op de dag dat het gaat uitkomen. Ik mag je elke dag bellen je antwoordt altijd op mijn vragen, je bent echt mijn steun.
Ben zo benieuwd of de andere voorspellingen deze week gaan uitkomen. Je hoort me zeker nog dank u voor alles tot nu toe.




Ervaring van Anneke met paragnost Jos   Ervaring van Anneke met paragnost Jos   Ervaring van Anneke geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor het goede gesprek Nina en de steun dat je mij geeft. je bent heel goed.




Ervaring van Cor met paragnost Nina   Ervaring van Cor met paragnost Nina   Ervaring van Cor geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Hoi Leandra.

Een fijne paragnoste,
oprecht en eerlijk in haar voorspellingen.
Je bent een aanwinst . Veel liefs, Esperanza xxx.




Ervaring van Esperanza met paragnost Leandra   Ervaring van Esperanza met paragnost Leandra   Ervaring van Esperanza geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, altijd zit jij goed .Dank je wel voor het bemoedigende en eerlijke consult.Tot horens.




Ervaring van Sanne met paragnost Sid   Ervaring van Sanne met paragnost Sid   Ervaring van Sanne geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie u heeft het zoals altijd goed gezien. U zei dat mijn zoon gaat luisteren naar zijn moeder. Het ging om zijn financiele situatie in de toekomst. Werken en studeren. En inderdaad net op tijd volgt hij de raad op. Dank u wel. U bent gewoon zo goed.




Ervaring van Ilse met paragnost Marie   Ervaring van Ilse met paragnost Marie   Ervaring van Ilse geplaatst op 16 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Youss
  Ervaring met paragnost Youss
  Rustige duidelijke persoon, hooggevoelig. Zegt jou vlot en voorzichtig wat voor jou van groot belang is, zodat je als herboren er weer tegen aan kan. Ze zegt jou de dingen die ze aanvoelt heel bondig en juist, geen blabla. Zonder haar veel te zeggen, weet ze precies te vertellen waar het pijnpunt bij jou zit en hoe er oplossingen zullen komen.
Wil haar zeker aanraden aan allen die vast zitten door welke reden ook.
Al mijn lieve oprechte dank voor ons bijzonder gesprek. Tot volgende keer.




Ervaring van Anne met paragnost Youss   Ervaring van Anne met paragnost Youss   Ervaring van Anne geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Youss  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Zo jammer dat de telefoon afsloeg want ik wilde jou nog zo graag bedanken voor deze fijne verduidelijking. Je bent zo een oprechte vrouw. Je bent echt top.




Ervaring van Dominique met paragnost Malie   Ervaring van Dominique met paragnost Malie   Ervaring van Dominique geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor al je inzet, je motivatie, je expertise, je vele werk, je goede, altijd leuke en gezellige babbels, luisteren naar de leuke chaos waarin ik mij dan weer bevind. Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet, altijd recht uit het hart, elke dag ben je er, Olga je bent een warm, liefdevol, eerlijk, prettig mens met het hart op de juiste plaats.
Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Bedankt voor het fijne gesprek, het voelt goed nu nog hopen dat het allemaal snel gaat gebeuren. Je bent een warm liefdevol mens met veel goede adviezen. Tot snel S.




Ervaring van S met paragnost Desteny   Ervaring van S met paragnost Desteny   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve lieve Louisa, wauw, wauw, wauw.
Wat ben jij goed zeg. Alles klopt precies.
Wat een lieve engel ben je. Prachtig zoals je alles verteld.

Tot gauw. XXXX Liefs.




Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, zelden schrijf ik een recensie. Je blies mij van mijn stoel wat jij zag liggen zonder iets te vertellen. Ik schrijf jou deze recensie Donna omdat jou voorspellingen over HEM zijn uitgekomen. Voor relatie voorspelling is Donna de beste, toekomst voorspellingen komen 1 per 1 uit. Gewoon STERREN te kort voor deze prachtige sterke medium. Rositta.




Ervaring van Rositta met paragnost Donna   Ervaring van Rositta met paragnost Donna   Ervaring van Rositta geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.




Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Beste Karlien,
De gesprekken met jou versnellen mijn bewustzijn.
Er komen steeds meer mensen en bedrijven op mijn pad die mijn hulp willen.
Door de gesprekken met jou blijf ik dicht bij mezelf.
Door de gesprekken met jou ben ik succesvoller geworden.
Karlien, je helpt mensen echt.
Dank.
R.




Ervaring van R met paragnost Karlien   Ervaring van R met paragnost Karlien   Ervaring van R geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Het is een toppertje ze weet me steeds weer gerust te stellen.
Heel veel van wat ze zegt wordt vrij snel zichtbaar.
Zowel het positieve en het negatieve.
Ze heeft enorm veel geduld.
En voelt de personen heel goed aan.
Dank je wel voor u steun en geduld.




Ervaring van Anneke met paragnost Sabina   Ervaring van Anneke met paragnost Sabina   Ervaring van Anneke geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique was er pal op. Je kreeg een 9 door en jawel, iets na 21h stuurde hij een berichtje. je bent een echte topper.




Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Er zijn al een aantal dingen uitgekomen, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Laila   Ervaring van Anoniem met paragnost Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Super invoelend medium. Haar voorspellingen komen uit ook al is het soms moeilijk te geloven. Ook zet ze je weer in je kracht en voel je je na een gesprek met haar weer helemaal positief.
Dank je wel Mari Elena.




Ervaring van Aa met paragnost Mari Elena   Ervaring van Aa met paragnost Mari Elena   Ervaring van Aa geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Bedankt, je voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van MI met paragnost Laila   Ervaring van MI met paragnost Laila   Ervaring van MI geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Wat een lieverd. Ik ben blij dat ik haar heb gesproken. Ik laat het weten of we naar de Mineralen Beurs zijn geweest. Healing en Date in 1 klap haha. Liefs x.




Ervaring van J. met paragnost Yuorah   Ervaring van J. met paragnost Yuorah   Ervaring van J. geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve lieve louisa
Ik spreek je sinds maart maar echt alles wat je door je ogen ziet en zag vanaf moment dat ik je spreek is allemaal uitgekomen wowww, ben ook benieuwd naar het overige.




Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Als je iemand nodig hebt kun je altijd Olga bellen, bij haar kun je, je diepste emoties tonen en laten horen. Ze weet zoveel, ze geeft zoveel kracht, liefde en licht in moeilijke tijden, bij hoe voel ik mij altijd op mijn gemak, altijd gehoord en vertouwd, ik ken en spreek haar al zolang ze is de aller beste de aller beste die er bestaat, ze werkt vanuit haar hart en heeft een groot hart voor iedereen. Olga je bent fantastisch, ik zou niet weten wat ik zonder je zou moeten.
Liefs NY.




Ervaring van S.S. Woestenburg-Blauw met paragnost Olga   Ervaring van S.S. Woestenburg-Blauw met paragnost Olga   Ervaring van S.S. Woestenburg-Blauw geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Dag Petrus, amaai wat was me dat hihi, ja ik weet ook niet waar ik die mannen tegenkom hoor maar je gaf me inderdaad goede zaken door om over na te denken. En ook jouw tip zal ik meenemen want die vond ik heel interessant. Lieve groetjes.




Ervaring van Caroline met paragnost Petrus   Ervaring van Caroline met paragnost Petrus   Ervaring van Caroline geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bibi
  Ervaring met paragnost Bibi
  Ik sprak met jou en je zei je gaat daar vertrekken wel ik ben benieuwd, en dat er iets anders op mijn pad ging komen, als de moment er is laat ik het u weten als het uitgekomen is jouw voorspelling.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Bibi   Ervaring van Inge met paragnost Bibi   Ervaring van Inge geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenbelgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden